TENCEL™ Douchelakens 70×140

Luxe en superzachte douchelakens van TENCEL™ eucalyptus. Heerlijk zacht en vooral heel vriendelijk. Vriendelijk voor je huid en voor de omgeving, het milieu. Want de douchelakens zijn 100% biologisch en fairtrade. De KOALA HUG douchelakens zijn 70×140 cm, een heerlijk luxe formaat om je lichaam te drogen. Ze hebben aan twee kanten een handige handdoeklus waaraan je het kunt ophangen en laten drogen.

Toont alle 2 resultaten

Luxe vocht absorberende TENCEL™ douchelakens 70×140

Voor de douchelakens maken we gebruik van TENCEL™ Lyocell. De douchelakens zijn net als de rest van de handdoekenlijn gemaakt van deze unieke vezels waardoor ze extra zacht, antibacterieel, huidvriendelijk en vochtabsorberend zijn. Ze geven een luxe uitstraling en zijn van de allerbeste kwaliteit alsof je je in een hotel of spa bevindt.

Superzachte huidvriendelijke douchelakens van TENCEL™

Wij maken voor onze ecologische douchelakens gebruik van TENCEL™ Lyocell. Dat is 100% biologisch en fairtrade. Een heel bewuste keuze omdat we kiezen voor comfort, hygiëne en duurzaamheid. Dit geldt voor onze hotelchique douchelakens maar ook voor al ons andere badtextiel die je online kunt bestellen. Zoek je bijvoorbeeld huidvriendelijke, hypoallergene badhanddoeken 60×110 voor in je badkamer? Ze zijn er in dezelfde kleuren als de TENCEL™ Lyocell douchelakens. Kijk hier voor ons complete assortiment TENCEL™ badtextiel.

luxe TENCEL™ douchelakens Online kopen

Je kunt je luxe TENCEL™ douchelakens online kopen. Online bestellen is eenvoudig en wij zorgen voor gratis verzending naar je huisadres. Voor je het weet heb je je douchelakens al in huis. Na het voor een eerste keer gewassen te hebben, zijn ze zó droog en klaar voor gebruik. De hotelchique douchelakens zijn van de beste kwaliteit. Heerlijk zacht, huidvriendelijk en milieuvriendelijk. Optimaal duurzaam.

De allerfijnste antibacteriële douchelakens zijn gemaakt van TENCEL™. Een eerlijke en 100% duurzame keuze. In een luxe en handig formaat van 60×110 cm. Geniet van de hotelkwaliteit handdoeken in jouw badkamer en creëer je eigen hotelchique spa-ervaring. Eenvoudig online te bestellen.