koala hug duurzaam beddengoed verkrijgbaar bij slaapkamer van lisse

Rotterdam, 4 oktober 2022

KOALA HUG duurzaam beddengoed verkrijgbaar bij Slaapkamer van Lisse

De Slaapkamer van Lisse gaat de samenwerking aan met het jonge, in Rotterdam gevestigde beddengoedmerk KOALA HUG. Door het duurzame beddengoed van 100% TENCEL van KOALA HUG op te nemen in haar assortiment wil De Slaapkamer van Lisse nóg beter inspelen op de behoeften van haar klanten. “KOALA HUG beddengoed biedt iets heel unieks. Het beddengoed en de dekbedden, gemaakt van eucalyptushout, zijn extreem zacht, luxe, duurzaam en ook nog eens hypoallergeen. Het voldoet aan al onze hoge eisen voor een uitstekende nachtrust van onze klanten”, aldus eigenaresse Mirjam de Best.

KOALA HUG lanceerde eind 2021 haar beddengoedcollectie bestaande uit 100% TENCEL lyocell dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens en kussenslopen. Co-founder Sandie Chan: “We zijn dol op goed slapen, het is een essentieel onderdeel van een gezonde lifestyle. Ons beddengoed is gemaakt van 100% TENCEL™, een kwalitatief en innovatief hoogwaardig soort materiaal. Behalve dat het comfortabel en zacht is als beddengoed wordt het op milieuvriendelijke manier gemaakt. Het is daarnaast zeer geschikt voor in de slaapkamer omdat het antibacterieel is, dus ideaal voor mensen met een huisstofmijtallergie.  Over alle details is goed nagedacht om het slapen zo comfortabel mogelijk te maken. We kijken enorm uit naar een prettige samenwerking met De Slaapkamer van Lisse.”

Persoonlijke service Slaapkamer van Lisse
In 2017 opende Mirjam de Best De Slaapkamer van Lisse waarmee ze een uitgekiend assortiment hoogwaardige bedden, matrassen en bedlinnen kan laten zien. In de tussentijd heeft ze het assortiment verder uitgebreid met badmatten en badkameraccessoires. Haar doelstelling is om kwaliteit, service en vakmanschap te leveren. Door de persoonlijke aandacht die zij biedt zijn de reviews voor haar service en bedrijf louter zeer positief.

Missie van KOALA HUG
Onze missie is simpel: ‘we embrace good sleep’. We willen met Koala Hug beddengoed het slapen voor zoveel mogelijk mensen zo aangenaam en zo duurzaam mogelijk maken. Goed voor de mens, goed voor de omgeving. Ons beddengoed wordt gemaakt van 100% TENCEL™ lyocell met als hoofdingrediënt: eucalyptushout. Anders dan je misschien zou denken is het superzacht, schoon en duurzaam. Wij zijn er dol op! Het brengt veel positieve eigenschappen met zich mee en zorgt voor een optimale nachtrust. Happy Sleeping!