Materialen KOALA HUG

100% TENCEL™ LYOCELL

KOALA HUG streeft ernaar het slapen zo fijn mogelijk te maken. We zijn daarom op zoek gegaan naar een stof dat voldoet aan al onze kwaliteitseisen. TENCEL™ Lyocell biedt dit alles: het is superzacht, ultra sterk, vochtabsorberend en ademend. Bovendien wordt het op een bijzonder duurzame manier gemaakt. Ons beddengoed wordt van 100% TENCEL™ Lyocell gemaakt. Wij zijn er absoluut dol op!

POSITIEVE EIGENSCHAPPEN

Ons beddengoed wordt gemaakt van 100% TENCEL™ Lyocell en heeft als hoofdingrediënt eucalyptus houtsnippers. Anders dan je misschien zou denken is het superzacht! Daarnaast is het duurzaam en wordt het op een milieuvriendelijke manier gemaakt. TENCEL™ Lyocell brengt veel positieve eigenschappen met zich mee en zorgt voor een optimale nachtrust. Het wordt met respect voor mens, dier en milieu gemaakt. TENCEL™ is een handelsmerk van Lenzing AG.

Handigheidjes voor optimaal gemak

Om het slapers zo makkelijk mogelijk te maken hebben we ons KOALA HUG beddengoed voorzien van allerlei handigheidjes. Onze hoeslakens hebben we voorzien van een label waarmee je eenvoudig kunt zien wat de lange zijde is. Zo zorgen we er voor dat het zo eenvoudig mogelijk wordt om je beddengoed te verwisselen. Kijk, dat is toch handig!

anti-allergisch beddengoed

Maar liefst een kwart van de mensen heeft een allergie voor huisstofmijt. Dat is ontzettend vervelend! Het kan zich namelijk uiten in een verstopte neus, niezen, tranende ogen, benauwdheid of een piepende ademhaling (astma). KOALA HUG beddengoed maken we van TENCEL™ Lyocell. Dit materiaal is ideaal voor mensen met een huisstofmijtallergie omdat het hypoallergeen is, ofwel antibacterieel. Door het gladde oppervlak van de TENCEL™ vezel kunnen huisstofmijten, bacteriën of schimmels zich niet nestelen of hechten aan dit materiaal. Aanwezigheid van huisstofmijt in je beddengoed is hierdoor vrijwel uitgesloten. Dat is heerlijk slapen. In een echt schoon bed dus!

HEB JE VRAGEN?

We helpen je graag! Je vindt hier de meestgestelde vragen. Ook is ons team elke dag beschikbaar om je te helpen.