Op zoek naar een dekbed dat niet verschuift?

Op zoek naar een dekbed dat niet verschuift?

Stel je voor: je kruipt na een lange dag in bed om weg te zakken in een diepe, rustgevende slaap. Maar telkens als je het dekbed optrekt, raakt het los aan de onderkant waardoor je koude voeten krijgt. Ahhh…. Om gek van te worden! Herkenbaar? Dan is het hoog tijd om kennis te maken met het luxe duurzame beddengoed van KOALA HUG. Onze dekbedden en dekbedovertrekken zijn speciaal ontworpen en voorzien van allerlei handigheidjes. Deze praktische slimmigheidjes zorgen ervoor dat je dekbed tijdens je slaap niet verschuift en dat je voeten en schouders comfortabel warm blijven.

 

Zo blijft je dekbed op z’n plaats

Binnen in de dekbedhoezen hebben we koordjes in de hoeken gemaakt. Hiermee kun je het dekbed vastknopen aan het dekbedovertrek. Heel simpel en het voorkomt dat het dekbed losraakt van de hoes en bij wijze van spreken op de grond ligt bij het ontwaken. Zo blijft je beddengoed mooi op z’n plaats. Ook zijn de dekbedhoezen voorzien van een extra lange instopstrook, van maar liefst 40 centimeter. De instopstrook kun je onder je matras doen. Geen gedoe meer met halverwege de nacht opstaan om je dekbed weer vast te maken onder het matras, maar gewoon lekker ononderbroken slapen. Mocht je de instopstrook niet willen gebruiken, kun je het ook heel eenvoudig naar binnen vouwen. Aan beide zijkanten van het dekbedovertrek hebben we ook een opening ter grootte van een hand gemaakt. Via deze openingen kun je het dekbed rechttrekken zonder dat je dit helemaal vanaf de onderkant van de hoes hoeft te doen. Ten slotte hebben we het handige flessenhals ontwerp toegepast bij de dekbedhoezen. Zo ben je écht verlost van de eeuwige strijd met dekbedden die verschuiven!

 

Luxe duurzaam beddengoed van TENCEL™ eucalyptus

Niet alleen hebben de dekbedovertrekken een handig ontwerp. Ook is goed nagedacht over het materiaal waar de dekbedovertrekken van zijn gemaakt. Het is immers de basis van onze producten en dat moet uiteraard van uitstekende kwaliteit zijn. Ons beddengoed is gemaakt van 100% duurzaam TENCEL™ Lyocell eucalyptus. Dit materiaal voelt zijdezacht aan, is luchtdoorlatend, hypoallergeen en antibacterieel. Het maakt het beddengoed bijzonder geschikt voor mensen met een gevoelige huid, huidirritaties zoals eczeem of een huisstofmijtallergie. Tegelijkertijd is het materiaal heel sterk en kun je er dus lang mee doen. Zoek je beddengoed dat goed ventileert omdat je ’s nachts veel zweet? Ook dan ben je bij KOALA HUG bij het juiste adres. Bekijk meteen onze uitgebreide collectie en bestel je luxe duurzame beddengoed in onze webshop.

 

Bestel je handig ontworpen dekbedovertrek online bij KOALA HUG

Naast dekbedovertrekken en dekbedden biedt KOALA HUG diverse andere soorten luxe duurzaam beddengoed aan met een ontwerp waar goed over nagedacht is. Zo vind je in ons assortiment onder andere TENCEL™ Lyocell hoeslakens met rondom een elastiek en een handig label dat aangeeft wat de lange zijde van het laken is. Of antibacteriële kussenslopen in envelope style. Laat je meteen inspireren door ons aanbod in de webshop. Veel plezier!