7 tips voor optimaal slaapcomfort

Om het slapers zo makkelijk mogelijk te maken hebben we ons KOALA HUG beddengoed voorzien van allerlei handigheidjes. Zo vind je aan de binnenkant van onze hoeslakens een label waarmee je eenvoudig kunt zien wat de lange zijde is. Het verwisselen van je beddengoed wordt zo een stuk eenvoudiger gemaakt. Handig toch? Nog meer handigheidjes die we in ons beddengoed hebben verwerkt:
  • Onze kussenslopen hebben een handige, diepe ‘envelopsluiting’ zodat je kussen stevig op z’n plaats blijft.
  • Aan de zijkant van onze dekbedovertrekken vind je een opening precies ter grootte van een hand. Als het nodig is kun je in een handomdraai je dekbed aan de bovenkant even recht trekken zonder dat je je dekbed helemaal overhoop hoeft te halen.
  • Onze hoeslakens hebben we voorzien van een label (‘This is the long side’) waarmee je eenvoudig kunt zien wat de lange zijde is. Dat scheelt een hoop ergernis.. 😉
  • Onze dekbedovertrekken hebben een extra lange instopstrook. Dit zorgt ervoor dat je dekbedovertrek ingestopt en op z’n plaats blijft en je daardoor geen koude voeten krijgt.
  • Onze dekbedovertrekken hebben in de bovenhoeken touwtjes. Hiermee kun je het gemakkelijk aan het dekbed vastmaken zodat deze tussentijds niet verschuift.
  • Ook hebben onze dekbedden touwtjes in de hoeken. Hiermee kun je het lente/herfstdekbed eenvoudig vastmaken aan het zomerdekbed. Het winterdekbed dat je samenstelt van de twee dekbedden houdt je heerlijk warm. We hebben ervoor gekozen met touwtjes te werken wat milieuvriendelijker is dan kunststof drukknopen.
  • In ons beddengoed verwerken we met opzet geen knopen en/of ritsen. Doordat we geen plastic of kunststoffen gebruiken is ons beddengoed volledig biologisch afbreekbaar. Dat is niet alleen milieuvriendelijker, maar het is ook comfortabeler doordat we geen onnodig gebruik maken van harde accessoires.

Slaap lekker!