Je bol.com cadeaubon besteden aan TENCEL™ beddengoed en badtextiel

Je Bol.com cadeaubon besteden aan TENCEL™ beddengoed en badtextiel? Ja hoor, dat kan! Want KOALA HUG producten kun je nu ook kopen via Bol.com. De winkel van ons allemaal. Dus heb je een Bol.com cadeaukaart gekregen en vraag je je af waar je deze het beste kunt besteden? Verwen jezelf met het allerzachtste TENCEL™ handdoeken of beddengoed. Ontdek het slapen op hypoallergene hoeslakens of kussenslopen van 100% TENCEL™ Lyocell. Of verwen jezelf met de superzachte KOALA HUG handdoeken. In beide gevallen is dat heerlijk zacht en een verademing voor je huid en haar. Want heb je eenmaal KOALA HUG producten ervaren, dan wil je gegarandeerd niets anders meer. Het voelt als slapen en baden in je eigen luxe hotel, maar dan nóg beter. Dat is puur genieten!

Welke KOALA HUG producten kan ik met mijn Bol kaart kopen?
Wat heerlijk, je hebt een Bol cadeaubon ontvangen. Zo’n cadeaubon is typisch een ‘altijd- goed-cadeau’. Want hiermee kun je lekker zelf al je favoriete kleur beddengoed in de juiste maten shoppen. Het assortiment van KOALA HUG bestaat uit dekbedovertrekken, hoeslakens, kussenslopen, dekbedden, handdoeken (verschillende maten), gastendoekjes en washandjes. De dekbedovertreksets zijn er in mooie tijdloze kleuren. Zo tover je je eigen slaapkamer om in een luxe hotelkamer. Wil je een nog betere ervaring van al het goede van TENCEL™? Maak je beddengoedset dan compleet met hoeslakens in dezelfde kleur als je dekbedhoes en kussenslopen. Dat geeft een elegante, rustige uitstraling aan je slaapkamer. Transformeer je slaapkamer in een handomdraai in een echte loungeroom waar je lekker tot rust kunt komen.

Gebruik je Bol.com bon om je woning te verduurzamen
Al ons beddengoed en badhanddoeken worden met veel liefde en aandacht gemaakt. Zo worden de dekbedovertrekken, hoeslakens en kussenslopen gemaakt van 100% TENCEL Lyocell eucalyptushout. Voor de productie van dit materiaal wordt een ‘closed loop system’ gebruikt. Dit wil zeggen dat vloeistoffen hergebruikt worden en niet in de natuur terechtkomen. Daarnaast kunnen eucalyptusbomen op allerlei plekken groeien, dus ook op onvruchtbaar grond. Tot slot hebben eucalyptusbomen veel minder water nodig dan bijvoorbeeld katoenplanten. Met een aankoop van KOALA HUG beddengoed of badtextiel verduurzaam je tegelijkertijd je huis. Fijn voor jezelf, goed voor de natuur.