Inspiratie

nieuws & tips

Hey, hallo! Op deze pagina houden we je op de hoogte van ons laatste nieuws, geven we je handige tips en zijn onze aanbiedingen te vinden. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste mooie kortingen, slaaptips, collectie updates en andere extra’s.

Gemiddeld slaapt een persoon meer dan 200.000 uur, een derde van een mensenleven. Goed slapen doe je vooral in een slaapkamer die goed is ingericht met zoveel mogelijk comfort en rust. Logisch dus dat je tijd investeert om kwalitatief goed beddengoed met de juiste afmetingen uit te zoeken.

Yes, dit is ‘m! Met veel trots presenteren we ons nieuwe logo. Na de oprichting van ons duurzame beddengoedmerk in 2021 leek het ons mooi ons logo te vernieuwen.

"We willen het meest duurzame hoogtepunt in de slaapkamer zijn!" Dat is wat we vóór aanvang van ons bedrijf riepen. We werken er hard aan om dat te bereiken. 🙂 Lees hier wat we aan duurzaamheid doen.

In 2021 zijn Robert en Sandie Chan KOALA HUG gestart. Een premium beddengoedmerk waarmee ze het meest duurzame hoogtepunt in de slaapkamer willen zijn!