In de Media

In 2021 zijn broer en zus Robert en Sandie Chan KOALA HUG gestart, een premium beddengoedmerk met zacht, comfortabel beddengoed van 100% TENCEL™ Lyocell, eucalyptushout van duurzaam beheerde bossen. Via een crowdfunding campagne zijn ze aan de slag gegaan om een startkapitaal bijeen te verzamelen om hun webwinkel in het tweede kwartaal van 2022 te kunnen lanceren.

“Tot nu toe overtreft het onze stoutste verwachtingen! Binnen twee weken werd het minimale streefbedrag al bereikt. De crowdfunding is inmiddels succesvol beeïndigd. Met het mooie resultaat kunnen we een vliegende start maken. Bij KOALA HUG zijn we gék op lekker slapen en we gunnen iedereen een goede nachtrust!”.

Onderstaand vind je publicaties die sinds het begin van KOALA HUG verschenen.

Sustainable Living (februari 2024): ‘Stof tot nadenken: ontdek de voordelen van TENCEL™ via het duurzame merk Koala Hug’

thegreenlist.nl – alles voor een groenere lifestyle (november 2023). Ken jij Koala Hug al? Slapen onder duurzaam beddengoed van TENCEL! Met een review van Saskia Sampimon.

VNO-NCW Opinieblad Forum (mei 2023). Met je broer in het beddengoed. Sandie: ‘Ik zie onze vader al glunderen’

WeesMeer, voor ondernemers met ambitie (maart 2023). Co-founder Sandie Chan: “De naam KOALA HUG komt uit mijn koker en blijkt een gouden greep.”

Fonk-Sustainable Magazine (januari 2023): KOALA HUG komt met een natuurlijke, antibacteriële handdoekenlijn

Hét Ondernemersbelang (januari 2023): KOALA HUG komt met een natuurlijke handdoekenlijn gemaakt van unieke vezels van TENCEL™ met blijvende antibacteriële eigenschappen

Rotterdam-010.nl (december 2022): Rotterdamse startup KOALA HUG lanceert blijvend antibacteriële handdoeken

Duurzaam beleggen (december 2022): KOALA HUG lanceert duurzame antibacteriële handdoekenlijn

Retail Outlook Thoughtful Thursday (november 2022): Co-Founder Robert Chan in gesprek met retailexperts Ernst-Jan Smids en Frank Quix. Onder het motto ‘we embrace good sleep’ willen we een duurzamer alternatief bieden als het gaat om beddengoed. De collectie bestaat dan ook uit 100% TENCEL™ Lyocell, gemaakt van duurzaam eucalyptushout. Superzacht, van hoge kwaliteit en alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust.

Inside Rotterdam Magazine (juli 2022): Rotterdamse startup Koala Hug maakt het meest duurzame beddengoed

Vegan Business (juni 2022): Rotterdamse ondernemers openen duurzame beddengoedwebwinkel

Breeze communicatie (jan 2022): KOALA HUG superzacht en duurzaam beddengoed van TENCEL™ Lyocell

Duurzaamondernemen.nl (jan 2022): Rotterdamse startup KOALA HUG wil met beddengoed van eucalyptushout meest duurzame hoogtepunt in slaapkamer zijn

De Ondernemer (jan 2022): Deze onderneming wil dat beddengoed meest duurzame hoogtepunt in slaapkamer is