In de Media

In december 2021 zijn Robert en Sandie Chan KOALA HUG gestart, een premium beddengoedmerk met zacht, comfortabel beddengoed van 100% TENCEL™ Lyocell, eucalyptushout van duurzaam beheerde bossen. Via een crowdfunding campagne zijn ze aan de slag gegaan om een startkapitaal bijeen te verzamelen om hun webwinkel in het tweede kwartaal van 2022 te kunnen lanceren.

“Tot nu toe overtreft het onze stoutste verwachtingen! Binnen twee weken werd het minimale streefbedrag al bereikt. De crowdfunding is inmiddels succesvol beeïndigd. Met het mooie resultaat kunnen we een vliegende start maken. Bij KOALA HUG zijn we gék op lekker slapen en we gunnen iedereen een goede nachtrust!”.

Onderstaand vind je publicaties die sinds de prille start van KOALA HUG verschenen.

VNO-NCW (mei 2023): Ondernemen in duurzaam en hypoallergeen beddengoed. Uit Sandie Mei Yau Chan’s persoonlijke zoektocht naar comfortabel, duurzaam en antiallergisch beddengoed – ze had een behoorlijk eisenpakket – ontstond een eigen bedrijf: KOALA HUG.

WeesMeer, voor ondernemers met ambitie (maart 2023). Co-founder Sandie Chan: “De naam KOALA HUG komt uit mijn koker en blijkt een gouden greep.”

Fonk-Sustainable Magazine (januari 2023): KOALA HUG komt met een natuurlijke, antibacteriële handdoekenlijn

Hét Ondernemersbelang (januari 2023): KOALA HUG komt met een natuurlijke handdoekenlijn gemaakt van een combinatie van Tencel en Bioserica met blijvende antibacteriële eigenschappen

Rotterdam-010.nl (december 2022): Rotterdamse startup KOALA HUG lanceert blijvend antibacteriële handdoeken

Duurzaam beleggen (december 2022): KOALA HUG lanceert duurzame antibacteriële handdoekenlijn

Inside Rotterdam Magazine (juli 2022): Rotterdamse startup Koala Hug maakt het meest duurzame beddengoed

Vegan Business (juni 2022): Rotterdamse ondernemers openen duurzame beddengoedwebwinkel

Breeze communicatie (jan 2022): KOALA HUG superzacht en duurzaam beddengoed van TENCEL™ Lyocell

Duurzaamondernemen.nl (jan 2022): Rotterdamse startup KOALA HUG wil met beddengoed van eucalyptushout meest duurzame hoogtepunt in slaapkamer zijn

De Ondernemer (jan 2022): Deze onderneming wil dat beddengoed meest duurzame hoogtepunt in slaapkamer is