TENCEL™ Gastendoekjes

Luxe en superzachte gastendoekjes van TENCEL™ eucalyptus. Heerlijk zacht en vooral heel vriendelijk. Vriendelijk voor je huid en voor de omgeving, het milieu. Want de gastendoekjes zijn 100% biologisch en fairtrade. De gastendoekjes zijn 30×30 cm, een ideaal formaat om op te hangen of om opgevouwen neer te leggen naast de wastafel.

Toont alle 2 resultaten

Luxe vocht absorberende TENCEL™ gastendoekjes

Voor de gastendoekjes of mini handdoekjes maken we gebruik van TENCEL™ Lyocell. De gastendoekjes zijn net als de rest van de handdoekenlijn gemaakt van deze unieke vezels waardoor ze extra zacht, antibacterieel, huidvriendelijk en vochtabsorberend zijn. Ze geven een luxe uitstraling en zijn van de allerbeste kwaliteit alsof je je in een hotel of spa bevindt. Vanwege het formaat zijn de gastendoekjes ook ideaal als mini handdoekjes of gezichtsdoekjes.

Superzachte huidvriendelijke gastendoekjes van TENCEL™

Wij maken onze ecologische washandjes van TENCEL™ Lyocell. Dat is 100% biologisch en fairtrade. Een heel bewuste keuze omdat we kiezen voor comfort, hygiëne en duurzaamheid. Dit geldt voor onze hotelchique gastendoekjes maar ook voor al ons andere badtextiel die je online kunt bestellen. Zoek je bijvoorbeeld huidvriendelijke, hypoallergene badhanddoeken 60×110 voor in je badkamer? Ze zijn er in dezelfde kleuren als de TENCEL™ Lyocell gastendoekjes. Kijk hier voor ons complete assortiment TENCEL™ badtextiel.

 

TENCEL™ gastendoekjes online kopen

Je kunt je TENCEL™ gastendoekjes online kopen. Online bestellen is eenvoudig en wij zorgen voor gratis verzending naar je huisadres. Voor je het weet heb je de gastendoekjes al in huis. Na het voor een eerste keer gewassen te hebben, zijn ze zó droog en klaar voor gebruik. De hotelchique gastendoekjes zijn van de beste kwaliteit. Heerlijk zacht, huidvriendelijk en milieuvriendelijk. Optimaal duurzaam.

De allerfijnste antibacteriële gastendoekjes zijn gemaakt van TENCEL™ eucalyptus. Een eerlijke en 100% duurzame keuze. In een handig formaat van 30×30 cm. Geniet van de hotelkwaliteit gastendoekjes in jouw badkamer of toilet en creëer je eigen hotelchique ervaring. Eenvoudig online te bestellen.