TENCEL™ Washandjes

Luxe en superzachte washandjes van TENCEL™ eucalyptus. Heerlijk zacht en vooral heel vriendelijk. Vriendelijk voor je huid en voor de omgeving, het milieu. Want de washandjes zijn 100% biologisch en fairtrade. Ze hebben een handige lus waaraan je het kunt ophangen en laten drogen. De washandjes zijn 16×21 cm, een ideale luxe formaat.

Toont alle 2 resultaten

De zachtste luxe TENCEL™ washandjes

Voor de washandjes die je online kunt kopen, maken we gebruik van TENCEL™ Lyocell. De washandjes zijn net als de handdoeken gemaakt van deze unieke vezels waardoor ze extra zacht, antibacterieel, huidvriendelijk en vochtabsorberend zijn. Ze geven een luxe uitstraling en zijn van de allerbeste kwaliteit alsof je je in een hotel of spa bevindt. 

 

Superzachte huidvriendelijke washandjes van TENCEL™

Wij maken onze ecologische washandjes van TENCEL™ Lyocell. Dat is 100% biologisch en fairtrade. Een heel bewuste keuze omdat we kiezen voor comfort, hygiëne en duurzaamheid. Dit geldt voor onze hotelchique washandjes maar ook voor al ons andere badtextiel die je online kunt bestellen. Zoek je bijvoorbeeld huidvriendelijke, hypoallergene badhanddoeken 60×110 voor in je badkamer? Ze zijn er in dezelfde kleuren als de TENCEL™ Lyocell washandjes. Kijk hier voor ons complete assortiment TENCEL™ badtextiel.

 

TENCEL™ washandjes online kopen

Je kunt je TENCEL™ washandjes online kopen. Online bestellen is eenvoudig en wij zorgen voor gratis verzending naar je huisadres. Voor je het weet heb je de washandjes al in huis. Na het voor een eerste keer gewassen te hebben, zijn ze zó droog en klaar voor gebruik. De hotelchique washandjes zijn van de beste kwaliteit. Heerlijk zacht, huidvriendelijk en milieuvriendelijk. Optimaal duurzaam.

De allerfijnste antibacteriële washandjes zijn gemaakt van TENCEL™ eucalyptus. Een eerlijke en 100% duurzame keuze. In een luxe formaat van 16×21 cm. Geniet van hotelkwaliteit washandjes in jouw eigen badkamer en creëer je eigen luxe spa. Eenvoudig online te bestellen.