presale: Bestel nu met introductiekorting je KOALA HUG handdoeken

Update per 28 januari 2023
Goed nieuws! De presale van onze duurzame KOALA HUG handdoeken is naar volle tevredenheid gegaan. De crowdfunding campagne is succesvol afgesloten: met bijna 100 investeerders en supporters is binnen zes weken het maximale bedrag van 100K bijeenverzameld. Onze verwachting is dat onze TENCEL™ Bioserica handdoeken vanaf maart 2023 beschikbaar zijn. Online bestellen kan eenvoudig via onze webshop: koalahug.eu 
———————

We zetten ons graag in om mensen te helpen hun huis verder te verduurzamen. Naast ons beddengoed van 100% TENCEL™ Lyocell hebben we nu een unieke, antibacteriële handdoekenlijn ontwikkeld. Gemaakt van TENCEL™ Lyocell en Bioserica, een unieke vezelcombinatie van eucalyptushout en maiszetmeel.

Presale: nu met korting je handdoeken bestellen
Je kunt nu al in de voorverkoop je handdoekenset bestellen! Deze bieden we aan met een korting van 30-40% op de retailprijs. Je ontvangt de handdoeken in maart/april 2023. Daarnaast ontvang je 10% korting op je eerstvolgende aankoop in onze KOALA HUG webshop. Check hieronder welke handdoekensets nu al te bestellen zijn.

* Prijzen zijn incl BTW en verzendkosten binnen NL en België
** Beschikbaar in de kleuren off white en woudgroen. Na afloop van de campagne nemen we contact met je op om de gewenste kleur te vernemen.

Wat is TENCEL™ Lyocell? Wat is Bioserica?
TENCEL™ heeft als hoofdingrediënt eucalyptushout afkomstig van duurzaam beheerde beheerde bossen (FSC gecertificeerd). Bioserica wordt gemaakt van het zetmeel van mais. Het is volledig plantaardig en 100% biologisch afbreekbaar. De combinatie van deze vezels is uniek. Door de elkaar versterkende en altijd blijvende antibacteriële werking is het zeer geschikt als basisstof voor handdoeken. Zelfs na vaak wassen blijven de handdoeken zacht, comfortabel en fris. Doordat je het kunt wassen op lage temperatuur, met een geringe hoeveelheid vloeibaar wasmiddel en volgens een kort wasprogramma is het ook in gebruik duurzaam, kostenbesparend en milieuvriendelijk.

De eigenschappen van onze TENCEL Bioserica handdoeken:

– Ultrazacht
– Sterk en duurzaam
– Antibacterieel
– Fris ruikend
– Huidvriendelijk
– Behoudt haar originele kleur
– Kort en op lage temperatuur te wassen
– Absorbeert uitstekend, droogt snel
– Bevat geen microplastics
– Milieuvriendelijk
– 100% biologisch afbreekbaar

Optimale duurzaamheid
Bij KOALA HUG kijken we voor wat betreft duurzaamheid naar de gehele keten: van vezel, garen, stof sourcing tot eindproduct, van verzending tot ontvangst en van gebruik tot 100% biologische afbreekbaarheid. We nemen alle stappen heel bewust en kijken naar optimale duurzaamheid. Zo maken we samen de wereld steeds een beetje mooier!