Black Friday is Green Friday bij Koala Hug

Bij KOALA HUG beddengoed en badtextiel omarmen we zachtheid, comfort en kalmte. In alles wat we doen streven we naar positieve impact op het welzijn van mens, dier en omgeving. Lief zijn voor mens en natuur, daar krijgen we het warm van en maakt ons blij! We hebben niet zo veel met de gekte van koopjesfestijnen. Dus, Black Friday is Green Friday bij KOALA HUG.

Wat vieren we op Black Friday?
Black Friday komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en is de dag na Thanksgiving. Het werd beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen, een feest dat altijd groots gevierd wordt in Amerika. Om meer mensen naar hun winkels te trekken adverteerden veel winkels met speciale kortingen. Je kent de beelden misschien wel van hordes mensen die vóór een winkel staan te dringen. En wanneer de deuren open gaan…, sprinten ze massaal de winkel in om maar zoveel mogelijk spullen te graaien.

In Nederland is Black Friday sinds 2015 in heel korte tijd immens populair geworden bij een groot publiek. Winkels stunten met bizarre kortingen om maar zoveel mogelijk kopers te trekken en zoveel mogelijk omzet te halen. Anno 2023 loopt de populariteit van het koopjesfestijn Black Friday gelukkig terug. Wat ons betreft is dat een positieve ontwikkeling.

Wat houdt Green Friday in?
Waar koopjesfestijn Black Friday – dit jaar op vrijdag 24 november 2023 – staat voor bizarre drukte, extreme deals en kopen, kopen, kopen, staat Green Friday voor rust, natuurlijke puurheid, kalmte en bewustwording. De kleur groen staat niet voor niets symbool voor rust en harmonie. Het is de kleur van de natuur, van balans. Een kleur die perfect bij KOALA HUG past. Op Green Friday vieren we een groener klimaat, proosten we op een duurzame toekomst. En alhoewel we iedere dag positieve impact op mens, dier en milieu nastreven is dat op Green Friday misschien nog wel een beetje meer dan op andere dagen. Het houdt ook in dat we Fairtrade belangrijk vinden. Eerlijke prijzen voor iedereen in de hele keten, met tevreden leveranciers en blije medewerkers.

Sale, kortingen en aanbiedingen
‘Fairtrade.. heel goed. Maar doen jullie dan helemaal niet meer aan kortingen of aanbiedingen?’ Ja hoor! We zullen verspreid over het hele jaar door leuke deals en verrassende aanbiedingen hebben. De echte KOALA HUG fans kunnen erover meepraten en weten precies wanneer ze kunnen profiteren van leuke acties. Wil je ook op de hoogte gehouden worden van acties, slaaptips en nieuwe collecties? Meld je dan hier aan voor de KOALA HUG nieuwsbrief. Leuk weetje: bij aanmelding voor de nieuwsbrief krijg je direct al 10% korting op je eerste aankoop.

Leuke activiteiten en initiatieven voor op Green Friday
Geluk zit voor ons in iets goeds doen voor de natuur en de buurt. Hieronder vind je een lijstje met een paar van onze favoriete organisaties en activiteiten om te doen op Green Friday!

  • Staatsbosbeheer – Staatsbosbeheer heeft het hele jaar door 1001 activiteiten met de boswachter voor jong en oud. Van vogeltochten tot waterexcursies en volledige arrangementen. Voor ieder wat wils! Samen met de boswachter ontdek je de mooiste natuurgebieden.
  • Spriet – Dé box voor kleine en grote fans van de natuur! Met de Spriet seizoensbox ga je thuis en dicht bij huis aan de slag met knutselactiviteiten, speurkaarten en je eigen plantjes. Een leuke en makkelijke manier om de natuur en de seizoenen te ontdekken. Speel, leer, verwonder!
  • Supporter van Schoon – Claim een omgeving in de buurt en maak samen met buren en vrienden een schoongebied aan en ga gezellig ploggen. Kom in actie tegen zwerfafval.
  • Ecosia Tree Store – Gift Trees. The world’s most eco-friendly present.
  • Avontuur Dichtbij – Durf het avontuur aan te gaan dichtbij huis. Ontdek de schatten van de natuur.
  • Repair Café – Weggooien? Mooi niet! Doe mee in het Repair Café. Er is altijd plaats voor mensen die handig zijn bij het repareren van fietsen, kleding kunnen herstellen of kennis willen delen met hun buurtgenoten. Leuk & duurzaam!

Op de hoogte blijven van alle nieuwste slaapkamertrends, onze slaaptips en leuke acties? Schrijf je dan gratis in voor onze KOALA HUG nieuwsbrief en ontvang direct 10% korting bij je eerste aankoop.